Over ons

guideline belgium is een pionier op het gebied van database publishing. Ons bedrijf wist als één van de eerste de behoefte van de markt aan het automatisch publiceren van handleidingen, catalogen, prijslijsten of productbrochures vanuit een gecentraliseerde database (single source database publishing) naar verschillende media (cross media) te lenigen door het ontwikkelen van een oplossing. Dit werd mogelijk gemaakt door een unieke combinatie van enerzijds een jarenlange ervaring in de grafische sector en anderzijds een ruime automatiseringskennis met behulp van de meest recente technologieën.

Als één van de eerste bedrijven in de markt hebben wij dan ook een ruime expertise opgebouwd in het plannen, opzetten en implementeren van ‘database publishing’-oplossingen. guideline heeft een grote ervaring in het opzetten van 'database publishing'-projecten en weet waar de potentiële problemen zitten. Deze zitten vrijwel nooit in de opzet en implementatie van het systeem zelf, maar hebben vrijwel altijd te maken met de organisatie rondom het project. Niet alleen hebben wij meer dan 250 implementaties in verschillende sectoren op ons actief, bovendien kennen onze oplossingen zowel nationale als internationale faam. Werp gerust een blik op onze referentielijst of vraag vrijblijvend een casestudie aan...

De kern van ons succes ligt in het feit dat wij standaardsoftware gebruiken. Door uit te gaan van standaardsoftware profiteert u mee van het feit dat de software al uitvoerig is getest, dat er standaard al veel functionaliteit aanwezig is en dat de ontwikkelingsinvestering door vele gebruikers werd gedeeld. Om aan de specifieke wensen en vereisten van uw bedrijf te kunnen voldoen, werd er gekozen voor een modulaire opbouw van onze oplossingen. U kunt modules toevoegen of weglaten zodat ze beter aansluiten naar het budget of de verwachtingen van uw bedrijf. Bovendien kunnen onze oplossingen worden gepersonaliseerd en aangepast en bestaat de mogelijkheid altijd om speciaal voor u modules met de gewenste functionaliteit te ontwikkelen.