Aussie Tours

Spectaculaire website van Aussie Tours
Samen met de grote lancering van de film Australia met Nicole Kidman van 20th century fox en de actie bij Studio Brussel heeft Aussie Tours een complete redesign en inhoudelijke make-over gelanceerd.

Alle informatie in één website
Alle informatie over Australië, South Pacific en New Zealand staat nu overzichtelijk in één site. Van hotels tot bezienswaardigheden, van ééndaagse events tot en met volledig begeleide 21-daagse rondreizen. Kortom alle informatie die u nodig heeft om een uitgebreide reis samen te stellen of één van de vele meerdaagse arrangementen uit te kiezen.

Prijzen opvragen en boeken
De site kent een volledig bookingssyteem dat geïntegreerd is met Globus, het backoffice systeem van Aussie Tours. Op basis van de gewenste accommodatie, de gewenste huurwagen of camper worden direct prijzen opgevraagd uit het complexe prijsberekeningssysteem.

Op deze manier heeft u dan altijd de juiste concurrentiële prijs. Hiermee kunt u dan ook een directe boeking doen voor uw accommodatie of huurwagen. Zelfs campers kunnen op deze manier gereserveerd worden. Naast de hotels en auto's kunt u echter ook direct vluchten boeken. Hiervoor is een integratie met Worldspan beschikbaar.

Reis plannen
Een unieke feature in de reiswereld is echter de reisplanner. Voor de echte avonturier kunt u zelf uw volledige reis samenstellen op basis van de zaken die u interesseren op de site. Ziet u een hotel dat u aanstaat, plaats het in de reisplanner. Ziet u een bezienswaardigheid die u zeker wilt bezoeken, plaats hem in de reisplanner.

Alle hoogtepunten, te bezoeken sites, het vervoer ernaartoe en de accommodatie voor de overnachting kunt u allemaal in uw reisplan opnemen. Vervolgens geeft u aan hoe lang en van wanneer tot wanneer u op reis wilt gaan. Vervolgens plaats u alle items die u eerder heeft gekozen op uw plan. Zo kunt u zelf uw reisplan van dag tot dag gaan samenstellen. Uiteindelijk kunt u dan uw reisplan opslaan of doorsturen naar Aussie Tours voor een gedetailleerde offerte op maat.

Huwelijkslijsten
De nieuwe website heeft ook een mogelijkheid om een huwelijkslijst te onderhouden. Uw gasten kunnen dan een schenking doen voor een overnachting of een deel van de vlucht. Een on-the-fly gemaakte geschenkcheque kun u afdrukken om aan de trouwers te geven. De trouwers zelf hebben een continu overzicht van wie wat heeft geschonken en kan zien hoe 'ver' ze al zijn.

Oplossing
De oplossing die hier gebruikt wordt is xCS.content in combinatie met xCS.web. xCS.content fungeert hier als de verzamelbak van alle informatie die gepubliceerd moet worden. Bronnen die hierbij worden aangesproken zijn het backoffice systeem Globus en het CMS van BoTG in Duitsland, waarin de nodige productinformatie wordt bijgehouden. Aussie Tours zelf vult deze data echter aan met meer specificaties van hotels, campers en huurwagens direct in xCS.content.

xCS.web draagt zorg voor de dynamische publicatie van de informatie naar het internet op basis van PHP. Hierbij wordt de informatie uit de verschillende sources op een intelligente manier verzameld en gecached om een performante site te houden bij de vele bezoekers die dagelijks de site bezoeken.

Technische zaken
- Integratie met Globus backoffice systeem
- Integratie met database van Best of Travel Group
- Integratie van bookingsengine van Worldspan
- Google Maps integratie voor overzicht van rondreizen