Daikin Europe

Print automatisering met SAP MDM in 30 talen

Daikin is één van de grootste ontwikkelaars van airconditioning ter wereld.

Hun vestiging in Europa publiceert jaarlijks duizenden technische informatieboeken over hun productassortiment, maar ook landspecifiek catalogi en commerciële productleaflets.

Verzamelen

De data wordt in de case van Daikin Europe geïmporteerd vanuit hun SAP MDM omgeving.

Dagelijks wordt het assortiment gesynchroniseerd naar de PIM omgeving in xCS.content.

Organiseren

Na de import van nieuwe producten worden deze verrijkt met de nodige tabelindelingen.

Publiceren

Daikin Europe publiceert de informatie in xCS.content naar verschillende media en toepassingen.

Catalogus

Databoeken

Zo'n data boek telt maar liefst 900 pagina's met afbeeldingen, tekeningen, tabellen en productinformatie in 30 talen.

Leaflets

Voor de producten worden ook commerciële leaflets automatisch gepubliceerd en dit gebaseerd op parameters en keuzes gemaakt door de gebruikers. Vinden bepaalde gebruikers de ene USP belangrijker dan de andere dan kan hierin de volgorde worden aangepast. Als een bepaald beeld niet past in een bepaald land, ook dan kan dit worden aangepast. Zo kan er zeer specifiek voor een bepaald product, een bepaald land, een bepaalde klant zelfs, een leaflet worden gemaakt.

App voor productinformatie

Om de hoeveelheid gedrukte materie te verminderen heeft Daikin haar technische informatie ook beschikbaar gemaakt in een App. Deze App bevat naast technische informatie ook installatieschema's, detailbeelden, links naar accessoires, links naar combineerbare toestellen etc. Zo heeft de gebruiker, vaak de installateur, alle nodige technische informatie direct bij de hand, waar hij ook is.

Wij maken optimaal gebruik van de data in SAP MDM om hiermee onze publicaties te automatiseren. Time to market is the key!

(TR)
Marketing, Daikin Europe